dinsdag 27 maart 2012

Interview met Robbert van den Broeke

Robbert van den Broeke gaat voor het eerst na een jarenlange stilte in op de kritiek die hij in 2005 over zich heen kreeg.

Door onbegrip heeft hij meer dan zes jaar lang de publiciteit genegeerd. Hierna volgt onder meer nog een reeks over cliënten die iets onverklaarbaars bij Robbert hebben meegemaakt.

Op jonge leeftijd blijkt dat Robbert meer ziet dan zijn ouders zich kunnen voorstellen. Hij heeft een moeilijke jeugd en er ontstaan bij Robbert trauma’s, fobieën, onzekerheden en angstsyndromen.

Op 4 mei 2005 fotografeerde Robbert een buiten-ruimtelijk wezen. Hij besloot met zijn waarneming naar buiten te komen en de media wisten hem te vinden. De KRO besteedde in een aflevering van Wonderen Bestaan aandacht aan hem en ook Omroep Brabant maakte een documentaire over het leven van Robbert.

Vervolgens was hij regelmatig te gast bij het programma Life and Cooking met Irene Moors en Carlo Boszhard. Het resultaat van elke uitzending was een lawine aan reacties. Dit leidde tot de ontwikkeling van het televisieprogramma Er is zoveel meer.

Bron: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2150:robbert-van-den-broeke-interview-met-sandra-reemer-video&catid=27:paranormaal&Itemid=40

Dromen over een tunnel

Iemand kan dromen over de vreemdste dingen. Wat wil het onderbewuste ons vertellen? Wat kan hier de betekenis van zijn?

Dromen over een tunnel staan symbool voor de vagina, de baarmoeder en geboorte. De droomuitleg zou kunnen zijn dat de droom wijst op een behoefte aan veiligheid en verzorging.

Als je in je droom door een tunnel gaat, suggereert dit dat je verschillende aspecten van je onbewuste aan het onderzoeken bent. Je staat open voor een geheel nieuw bewustzijn. Aan de andere kant zou deze droom ook kunnen verwijzen naar je beperkte perspectief.

Licht aan het einde van de tunnel symboliseert hoop. het kan tevens aangeven dat je een doel hebt bereikt, of het einde van een reis.

Dromen over het rennen door een space tunnel geeft aan dat u te veel online games speelt.

donderdag 15 maart 2012

Slaapstoornissen door geweld op TV

Veel ouders maken zich nogal druk over wat hun kinderen kijken op de TV. En niet geheel onterecht.

Een recente studie suggereert een verband tussen het kijken van gewelddadige TV programma's en slaap problemen bij jonge kinderen. Dit is verontrustend omdat slaapproblemen in de jonge jaren voor problemen kunnen zorgen op latere leeftijd zoals bijvoorbeeld obesitas en leerproblemen.

De onderzoekers raden aan om mee te kijken naar gewelddadige films, zodat er op tijd ingegrepen kan worden. Als een kind tijdens enge scènes zijn hoofd wegdraait of zijn handen voor zijn gezicht houd wijst dit er op dat het kind zulke scènes emotioneel nog niet aankan. Deze beelden kan het kind niet goed verwerken en dit leidt tot nachtmerries en rusteloze nachten Maar opvallend is dat de meeste ouders slaapstoornissen zien als een serieuzer probleem dan geweld op de televisie.

Bron: http://today.msnbc.msn.com/id/43551338/ns/today-parenting_and_family/t/violent-tv-linked-kids-sleep-problems/#.T2JVI_XX8qg