dinsdag 15 mei 2012

Portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders

Nieuwetijdskinderen zijn heel sensitief. Ze weten, zien, horen en/of voelen meer dan gemiddeld. Daarbij hebben ze vaak een sterke eigen visie en wil. Dat is voor andere mensen (ouders en onderwijzers bijvoorbeeld) niet altijd even gemakkelijk. Maar wie zich openstelt voor deze kleine wijzen en hun originele, spirituele benadering van het leven, leert een andere werkelijkheid kennen, van auras, geesten en vorige levens.

In het boek, 'Mijn vader lijkt op Barbapapa' vertellen dertig nieuwetijdskinderen openhartig over hun ervaringen met vorige levens, engelen, entiteiten, aura’s, helende gaven, gidsen, buitenzintuiglijke waarnemingen, en nog veel meer. Het zijn bijzondere, indringende, inspirerende en verbazingwekkende verhalen, aangevuld met prachtige foto’s. Ook het verhaal van hun ouders is opgenomen. Zij vertellen waar ze tegenaan lopen in de opvoeding van deze buitengewone kinderen: school, de omgang met de omgeving en hun eigen spiritualiteit. Ook geven ze tips hoe je met deze kinderen om kunt gaan.

Een intrigerend en ontroerend boek voor ouders en begeleiders van nieuwetijdskinderen, maar zeker ook voor iedereen die interesse heeft in deze kinderen.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over dit boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten